Цемент «Івано-Франківськцементу» отримав нову упаковку
13.04.2018

З метою захисту нашої продукції від підробок та у зв’язку зі зміною корпоративного стилю, ПрАТ «Івано-Франківськцемент» презентував оновлену та покращену упаковку з рельєфного паперу. Цемент незмінної якості у мішках нового дизайну частково уже доступний споживачам, найближчим часом свій вигляд змінить уся лінійка.

Постійно нарощуючи потужності виробничих та пакувальних ліній, а також прислухаючись до потреб ринку, ми досягли можливості постачати понад мільйон тонн тарованого цементу щороку. Водночас почастішали факти недобросовісної конкуренції та фальсифікації продукції, включно з відвертою підробкою упаковки та продажу цементів сумнівної якості під нібито нашою маркою. Щоб убезпечити наших клієнтів та партнерів від таких ситуацій, ми підвищили захист та зробили нові мішки міцнішими й складнішими для підробки.

Також, звертаємо вашу увагу, що верхній білий шар паперу ми замінили коричневим рельєфним, який легко розпізнати на дотик та краще  вберігає мішки від розривів при транспортуванні.

Просимо бути пильними та купувати тільки оригінальний цемент, власноруч перевіряючи унікальність упаковки. Ми вдосконалюємо захист нашої продукції, щоб клієнти отримували незмінно високу якість цементу з надійних та перевірених джерел.